15 Aralık 2010 Çarşamba

Yılın İlk Karı...




Kar sonunda bizide ziyaret etti (!)


Az da olsa şereflendirdi...

Bu günlerde iş olmadığı için biraz geziyorum bizim engelli arıcı Hasan Ergen, Edirne'nin en işlek caddesinde piyango bileti satıyor, vakit buldukça yanına uğrarım.

Hasan kardeşimin Edirne'de tanımadığı arıcı yok dersem herhalde yanılmam.

Hasan kardeşimin güler yüzü ve tatlı dili tüm arıcıları kendine çekiyor, onun vasıtası ile bir çok arıcı ile tanıştım, ayak üstü sohbetler bayağı tatlı oluyor.

Kahverengi paltolu olan abimiz emekli öğretmen o da arıcılık yapıyor ve sanal arıcılığı yakından takip ediyor onun yanındaki de bloglardan tanıdığımız Mehmet Nevşehirli arkadaşımız.


Genelde Hasana öğleden hemen sonra uğruyorum akşam ezanına kadar muhabbete takılıyorum, çayda var, ekmeksiz evden iyi yani...

5 yorum:

muhteşem turunç dedi ki...

Kar bide bize yagsa dıyorum ama galıba geldı artık be abı hayırlısı ordaki arıcı arkadaşlara selamlar.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Ali Abi.

Açık hava toplantısı biraz soğuk olur ama tahmin ediyorum sıcak muhabbet ile ısıtıyorsunuzdur ortamı.Allah muhabbetinizi artırsın.

SLM ve Muhabbetle...

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

Ali abi,Hasan abinin yeri arıcıların adresi olmuş.Kış bize henüz ugramadı daglara yagdı bize yagan kar kalktı.Arılar bugün yine uçtular.Saglıcakla kalın.

ALİ ŞEKERLİ dedi ki...

Muhteşem abi; bu akşam kar bayağı yağdı şu an öğlen oldu hala yağıyor, eli kulağında karın size gelmesi, belkide gelmiştir şu an...

Yusuf kardeşim; evet , dediğin gibi "açık hava toplantısı" biraz soğukta değil buz gibi bir ortamda oluyor ama çok tatlı oluyor be :)

Vecdi abi; yaklaşık 10 gündür bizde, bırak arı uçmasını diğer hayvanlar bile mecbur kalmadıkça gezmiyor hava epey soğuk.

Mustafa Yılmaz dedi ki...

ali abi hayırlı kışlamalar.sohpetin bololsun saygılar.